Jesteśmy daleko od domu
Już nikt nas nie uratuje
Od światła boli nas głowa
Śpimy w nie-swoich ubraniach
Palimy trochę za dużo
Modlimy się trochę za mało
Słuchamy upiornej muzyki
Zdzieramy głosy i pięty
Jesteśmy daleko od domu
Już nikt nas nie uratuje
takie skojarzenie, a tekst przechodzi obok zainteresowania
jeszcze tylko chwilka, a już nie będzie niegodziwca;
i zwrócisz uwagę na jego miejsce, a już go nie będzie.
Lecz potulni posiądą ziemię
i naprawdę będą się wielce rozkoszować obfitością pokoju. Psalm 37:10,11
Prawi posiądą ziemię
i będą na niej przebywać na zawsze.Psalm 39:29
Bóg wytraci niegodziwych i nieszczerych ludzi, uratuje sprawiedliwych .