Modny facet jest mięśniami naszpikowany
od stóp do głowy cały wydziargany
Jest twardym chamem do bójki gotowy
Zawsze używa wulgarnej mowy
Taki się prawdziwym mężczyzną nazywa
która go pozna będzie zawsze szczęśliwa
to żarcik z mojej strony
od Capriego niskie ukłony