Bądź pozdrowiona Ojczyzno moja

Ela Kwiecińska

Bądź pozdrowiona

Ojczyzno moja

w poranek Twego Zmartwychwstania

gdy miała rację

nadzieja

że nie chciała umilknąć

w tej tak długiej godzinie ciemności

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 4 czerwca 2015