CUD NARODZIN
OKRES MIŁOŚCI MATCZYNEJ
WZBURZONY WIEK DOJRZEWANIA
OKREŚLENIE SIEBIE
WZLOTY I UPADKI
DĄŻENIA
PRAGNIENIA
MARZENIA
RADOŚĆ I BÓL
UŚMIECH I ŁZY
ZAKOCHANIA
I PORZUCENIA
CHOROBY
I WYZDROWIENIA
KONIEC WĘDRÓWKI
ŚMIERĆ
TO WSZYSTKO
ZAWARTE W SŁOWIE
CZŁOWIEK
,,LA TORRE DI BABELE SECONDO A ME UNA PUNIZIONE SBAGLIATA,,
Taaak, "INSTYKTYWNA" to ona jest zapewne.
Tego co podajesz czytelnikowi nie nazwałabym poezją...to jest taka paplanina a nie poezja, do tego nie masz zamiaru się czegoś nauczyć. Przez tak długi okres nie uczyniłaś żadnych postępów