MYŚLI

Sylwia Aszendorf

 

UWIELBIAM
WOLNOŚĆ MYŚLI
PODRÓŻE W PRZESTRZENI
MOJE JA BEZ OGRANICZEŃ
DALEKA OD SCHEMATÓW
DNIA CODZIENNEGO
UBRANA W LEOPARDA SKÓRĘ 
UTOŻSAMIAM SIĘ
Z KOCIĄ NATURĄ
STĄPAM DELIKATNIE
POMIĘDZY DNIAMI
NOCĄ MRUCZĘ
ODĘ DO WOLNOŚCI

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 8 czerwca 2015
anonim