Literatura

Tęgi mróz (wiersz)

Druid777sg

W takie upały mózg staje!
Nie da się pisać poezji,
a co dopiero ją czytać!

Zmoczony łeb w fontannie zaczyna błyskać skojarzeniami,
duszna atmosfera i dwie wódki.
Przeżycie katharsis na gorejącej scenie, gdzie nas Postawił...
Życie, kurwa, to jest teatr, teatr jest kurwa!

A wszystko i tak poezja, a nawet Poezja.

 


fatalny 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 10 czerwca 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca