Literatura

szczury (wiersz)

karolcia

( wyścig...kto pierwszy roztrzaska sobie głowę o drucianą klatkę...- przyp. Szluger)
urodzony
w samym œrodku niczego
pierwszego dnia
napełniony pustkš
jak duszš...

wychowany
w samym œrodku niczego
tak by nie mówić
kocham
boję się
jestem sam... zawsze jesteœ...
by nie płakać przy obcych...
nigdy

nauczony -
- biegnij stojšc w miejscu
nie uciekniesz
i czas odkrywców już minšł
i uœmiech - uœmiechaj się...

w samym œrodku niczego
dorasta
idealny obywatel.

niczego sobie 14 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 20 pazdziernika 2001

Inne teksty autora

miejsce
karolcia
moja apokalipsa
karolcia
czerń
karolcia
kraków
karolcia
wędrówki
karolcia
nie zasnę
karolcia

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca