***

Lucky Person

not exist

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 12 czerwca 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Proza poszatkowana

    · Zgłoś · 9 lat
  • Mithril
    "Nie zakładałem zwycięstwa. To przecież jasne, że
    sprawy nie idą w stronę naszych planów. Biegną
    przeciwną drogą. Nie powinienem (...) teraz siedzieć
    ze zmartwioną głową wypełnioną porażk(ami). Moje

    z(a)łamanie stało się zbyt przewidywalne. Trudno się
    bronić w takim stanie. Przecież wszystkie przypadki
    były ustalone, zaplanowane wbrew temu czego
    chciałem. [Zatem] istnieje logika zdarzeń."

    · Zgłoś · 9 lat
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
    podane dosłownie dołki, niekoniecznie są dobrym tekstem

    · Zgłoś · 9 lat