Złośnica za cztery grosze

Druid777sg

"i tam ona krzyczy, że ja wcale
tylko popełniona
roztrwoniona na piedestale czułości
od której chce mi się rzygać"

                               alicja wilczyńska



O szorstka kobietko,
dzika kotko w wiosennych pląsach,
weź się poskrom,
złośnico,
opery za cztery grosze...
:)

 

Druid777sg
Druid777sg
Wiersz · 12 czerwca 2015
anonim