zarejestrować się
na Wywrocie Pl
napisać mądry
błyskotliwy wiersz
będzie
po kłopocie
żyj w zgodzie
z tutejszą elitą
otrzymasz
ocenę wyśmienitą
zarejestrować się
na Wywrocie Pl
napisać mądry
błyskotliwy wiersz
będzie
po kłopocie
żyj w zgodzie
z tutejszą elitą
otrzymasz
ocenę wyśmienitą
błyskotliwy wiersz..."
Oj, żeby to był błyskotliwy wiersz.
A on ani błyskotliwy, ani to wiersz.
że się tak zapytam
wrzuty, a zwłaszcza z drugiej "ręki" traktuję jako pomówienia i plotki, a tymi się brzydzę.
sam tekst naprawdę setnie mnie rozbawił i dlatego chciałbym poznać adresata/ów