[***]

doris

Niech skwierczą oceany
Lodowacieją wiatry
Góry kruszeją
Niech pęka słońce
Póki trzymam Twoją dłoń
I spojrzenia kradnę
Wiem, że nie uniesie nas przepaść
Wyżej, niż do ust

doris
doris
Wiersz · 8 marca 2000
anonim