groźby karalne

Matkovsky

Gwiazdy wiszą nie tam gdzie trzeba.

Jestem schizofrenikiem

pijakiem

Jestem samochodem i gąsienicą

od czołgu

który was przejedzie

i zrówna z ziemią.

Matkovsky
Matkovsky
Wiersz · 15 czerwca 2015
anonim