Kobieta

Matkovsky

Dajcie mi spokój,dajcie mi spokój!

Dajcie kurwa umrzeć przed trzydziestką!

I tak wyrzygam raka na włosy,

i tak go urodzę pod sukienką!

Matkovsky
Matkovsky
Wiersz · 16 czerwca 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    uuuuu gruubo.!!! Autentyczny obraz autentycznej chandry

    · Zgłoś · 9 lat
  • Matkovsky
    Dzięki :D

    · Zgłoś · 9 lat