skrzydła

Yaro

rozwiń skrzydła poleć
albo człap przed się
nie ma tego co by 
nie wyszło
chyba nie chcesz by tak było


pióra na wietrze 
może się nie udać
walcz miej serce 
oszczędzaj siły w eterze 
rozwiń ramiona parasolem marzenia

 

spełniaj ciągnij uchwyt i odliczaj
czerwona rączka nie da się nie zauważyć
tnij przestworza lotem jastrzębia
każdy może kilku nie chce i dupa

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
Yaro
Yaro
Wiersz · 16 czerwca 2015
anonim