prowadzę

Ata

 

życie w monochromii

spopielonych ujęć

 

bez koloryzowania

rdzawej iskry

 

by kolejny czarny łepek

nie pokłonił się ziemi

 

Ata
Ata
Wiersz · 17 czerwca 2015
anonim
  • Mithril
    "życie w monochromii
    spopielonych ujęć

    bez koloryzowania
    rdzawej iskry
    [a]by kolejny czarny łepek

    nie pokłonił się ziemi"

    tak bym to widział, choć mam cokolwiek zagwozdkę z onym "łepkiem"

    · Zgłoś · 9 lat
  • Ata
    dziękuję, to niewielkie zmiany.. ale pomocne. Zaś zapałkowy "łepek" chyba nie znajdzie zamiennika ;)

    · Zgłoś · 9 lat