Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
kopia cesarza internetu
Z kopyta
Z kopyta
kopia cesarza internetu
Mi Lo mnie pyta
kto je jelita
odpowiadam z kopyta
elita
Lubię
kopia cesarza internetu
Wiersz · 17 czerwca 2015
Anonimowy Użytkownik
ktoś usunął mój wpis, więc ponowie go
Jesteś mistrzem krótkiej formy
A że fraszka o jelitach i elitach - znakomita
Więc ocena wyśmienita
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
kopia cesarza internetu
Ukłony Bogusławie,,,
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
Anonimowy Użytkownik
A wiesz że zaczynają usuwać całe wpisy pod wierszami, czyli łamią tym swój własny regulamin?
Polecam pkt 17.tiret 2
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
kopia cesarza internetu
Właśnie elita zjada własne i czyjeś jelita
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
Jesteś mistrzem krótkiej formy
A że fraszka o jelitach i elitach - znakomita
Więc ocena wyśmienita
Polecam pkt 17.tiret 2