Łysemu przedziałek siekierą

Cytra

 

 

przeczesz i popraw 
powiedział mi pewien krytyk 
i swój projekt ulizany wstawił
co ja mam zrobić 

mam wysokie czoło 
myślę drapiąc się w przedziałek
alternatywnie poprzeczny do ust

wątroba zmarszczyła mi się znacznie
poprawiłam fryzurę okulary na nosie
ale nie wiersz

mój rozczochrany

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 1 głos
Cytra
Cytra
Wiersz · 18 czerwca 2015
anonim