Nancy Każdywiecomarobić

Jarosław Baprawski

powiedziała

 

nie stać cię na mnie

ale masz potencjał

 

to co

pierdolimy się

czy wystawiamy sztukę

 

małżeństwo inne niż wszystkie

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 2 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 18 czerwca 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    kit kit

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Mithril
    sztuka dla sztuki jest sztuką w sztuce

    · Zgłoś · 9 lat temu