Frycowe

kopia cesarza internetu

Chcesz mieć na Wywrocie chody?

leć po flaszkę do gospody

Tylko kupuj  znakomitą

gościć będziesz się z elitą

 

Gdy masz zamiar jechać dalej

dla wierchuszki szklanę nalej

Nie zapomnij kup jelita

to zagrycha wyśmienita

 

Chcesz mieć jeszcze większe chody?

leć po drugą do gospody

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 20 czerwca 2015
anonim
  • kopia cesarza  internetu
    Może być Vistula !

    · Zgłoś · 9 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Oj Capri Capri. Już Ty się z elitą nie napijesz, ale ze mną jeśli chcesz proszę bardzo i lecę po pierwszą. Kto się jeszcze pisze na kieliszek?

    · Zgłoś · 9 lat
  • kopia cesarza  internetu
    Może mnie jeszcze zaproszą na kielicha!
    Jak nie, to Bogusławie napijemy się razem,,,

    · Zgłoś · 9 lat