idź i czyń swoje

Jarosław Baprawski

każdy wiersz

ma swój koniec

każde życie trwa tyle

 

ile pisanych mu było

słów potrzebnych

by wypełnić

 

 

 

Oceń ten tekst
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 23 czerwca 2015
anonim