wierzę
że elita
bardziej doceni moją twórczość
niebawem sławnym się tu stanę
moją poezję zamieszczą w czytelni
polecane
wierzę
że elita
bardziej doceni moją twórczość
niebawem sławnym się tu stanę
moją poezję zamieszczą w czytelni
polecane
Ja Cię czytam bo lubię jak piszesz.
Kilka chybionych poleceń i znaczek polecane traci na wartości.