Sława na Wywrocie

kopia cesarza internetu

wierzę

że elita 

bardziej doceni moją twórczość

niebawem sławnym się tu stanę

moją poezję zamieszczą w czytelni

 

polecane

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 5 głosów
kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 25 czerwca 2015
anonim
  • Jarosław Baprawski
    ..zajmie Ci to pięć godzin dziennie..:)..przyda się dobry sprzęt i nadmuchiwany kajak!..:)

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Capri pamiętaj, że nie ważne czy Cię drukują, ważne czy Cię czytają.
    Ja Cię czytam bo lubię jak piszesz.
    Kilka chybionych poleceń i znaczek polecane traci na wartości.

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • kopia cesarza  internetu
    Dzięki Margo, każdy ma skryte marzenia ja też,,,

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Capri, życzę Tobie tego, choć :"głową muru nie przebijesz", uważaj na melonik...Pozdr:)

    · Zgłoś · 9 lat temu