Niech wasze dupy odnajdą spokój

Jarosław Baprawski

Zbawicielu

Kto dzisiaj nie cudzołoży

 

Ten który szybciej wypowie

Ocaliłeś mi życie

 

niż usłyszy

 

Zejdź z mojej żony

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 4 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 30 czerwca 2015
anonim
  • Mithril
    kontestowanie "zbastwa" wyłania hybrydowe formy wyzwolenia :-)

    · Zgłoś · 9 lat temu