Niedługo
jak okiem sięgnąć
wszystko będzie nasze
twierdzi ośmioletni Ibrahim
nielubiący innowierców
pochodzących
od diabła
Dzieci o jaśniejszej skórze
są na Kreuzbergu
w mniejszości
tak jakby same były tu
imigrantami
Można na przerwie
wciągnąć ofiarę losu
do toalety lub poza szkołą
wyciąć znak krzyża
na plecach
To lepsze w asymilacji
niż od razu scyzorykiem
odrzynać głowę
niemieckiemu psu
Krew niewiernych
nie jest lepsza od krwi
psa co jest obelgą
z której trzeba się oczyścić
jadąc w wakacje
do obozu treningowego
ISIS
Creepypasta
abc
abc
Wiersz
·
30 czerwca 2015
Cel jest jeden - wejść do kraju, osiedlić się, skorzystać z nadanych przywilejów, powołując się na prawa człowieka umacniać swoja pozycję, sterroryzować zastraszyć i wprowadzić prawo szariatu.
MUZUŁMATYZM
Okazuje się, że wszelkie hasła źle rozumianego egalitaryzmu, tolerancji, postępu biorą w łeb w zetknięciu z rzeczywistością.
Rewolucja francuska też głosiła równość i rzeczywiście od stóp do szyi to się udawało.
Kilka lat temu w Holandii zabroniono pisania Jezus Chrystus z wielkich liter, bo to obrażało uczucia religijne islamistów. No to mają teraz skutki tak pojmowanej równości.
Zresztą w Stanach zaczyna się ten sam problem. Mamy do czynienia z realnym zagrożeniem. Islam nie jest religią pokoju. W Wielkiej Brytanii przekonali się o tym najlepiej. Jeden z muftich, cyklicznie zapraszany do TV, gdzie potępiał kolejne zamachy ekstremistów, odcinał się i tokował, że islam jest religią pokoju, został aresztowany bo w jego domu znaleziono prawdziwy arsenał broni i materiałów wybuchowych. I WB przeżyła szok.
Potrzeba o tym pisać i mówić, bo poprawne politycznie kręgi milczą.