łączenie

slavic player

powykręcany przedziałek

gościńcem do przybytku szatana

 

strzelanie kośćmi o świcie

próbami broni atomowej

 

dźwięk sms - a z najdalszych gór

rozwlekłą symfonią

 

a niknąca ścieżka

opuszczonym życiem

Oceń ten tekst
slavic player
slavic player
Wiersz · 5 lipca 2015
anonim