rrr

Bók

kiedy

ta a nie inna Praga zakładała spodnie

kiedy ta    a nie inna przechodziła przeze mnie    

zakładałam się akurat o lekturę

kupiłam nożyczki norzyczki w pobliskim sklepie

kiedy akurat zdejmowała bluzkę przecinałam kartkę tak by móc z niej wydostać

przekleństwo    

 

 

Bók
Bók
Wiersz · 5 lipca 2015
anonim