czemu nie mówisz
miły co dalej
nie płacz napisz
wiersz
wypłakałbym go dla ciebie
tysiącem
wysokoprocentowych
łez
czemu nie szukasz serca
w śmietnisku
złamanych ludzkich
serc
naprawiłbym je dla ciebie
zepsutą zabawkę
wymienił brakującą
część
czemu niebo nade mną
jest kurwa ciężkie
bezkresne i
szare
czemu straciłem miłość
matkę głupich
w lepsze jutro
wiarę
czemu z pytań niezadanych
pustych odpowiedzi
pisze się życia
kabaret
kobieto zamilcz
nie krzycz pięknem
nie kpij
nie dław mnie rymów
koszmarem