Jestem Szatanem
zamieszkuję ósmy Level
w ukrytej sieci
można powiedzieć
Bóg tego świata
coś na wzór anomalii
O mnie mówi pismo
lecz tak naprawdę
mało kto wie
że Oskarżyciel ma kształt
realny i żaden Młot
na czarownice nie da
mu rady
Ani diabelski uśmiech
z cygarem w ustach
Jimmy'ego Savile'a
pożeracza wraz ze świtą
w białym Rolls-Royce
w wersji cabrio
jeżdżącego po piekle
autostradą dla
celebrytów
którym można trochę
więcej
Obwiniam ziemian
o brak sumienia
składanie wieńców
na grobach swoich ofiar
z krzepiącymi napisami
na wstążkach
świadczącymi o tym
jak bardzo przykro
zwłaszcza przed opinią
publiczną
Oskarżam
o bezduszność stolicę
światowego handlu
i centrum finansów
zachodniego imperium
o doprowadzenie
do upadku całe narody
gloryfikowanie lichwy
wznoszenie modłów do
mamony przez
święte krowy
na tronie w Pergamonie
i Rzymie
Sad Satan
abc
abc
Wiersz
·
10 lipca 2015
-
Anonimowy UżytkownikTrochę krótki ten akt oskarżenia. Ale i tak nie chciałbym być obrońcą.