erotyk bujany

Kuba Nowakowski

przytul się od wewnątrz, przecież tak było od początku

precle wymyślili praludzie w pomiłosnym głodzie

w ogóle jakoś i prościej było się krzywić i rozplątywać

mam starą babcię

stąd przekazy

 

czemu dziadek nie dożył

przekaz to jedno

wykłady to drugie

trzecie miłość do skakania

Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski
Wiersz · 13 lipca 2015
anonim