only you i orgazmy na wiwat

Jarosław Baprawski

myślę o gwiazdach

które nie wiedzieć dlaczego

przeleciały przez moje łózko kuchnie kieszenie

 

które dalej są natchnieniem przygłupów

w jeśli zdążysz wypowiedz życzenie

 

to przecież tylko

 

"zimne dziwki nieczułego kosmosu"

 

za oknem latarnia

i moja polarna dziewczyna

 

dalej już nic

 

 

 

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 14 lipca 2015
anonim
  • Mithril
    "łózko"........................

    ">w< jeśli"..........................jeżeli już (pod warunkiem, że to nie rympał) to tak:
    "(...) przygłupów w
    jeśli..."

    ..............................finał

    "za oknem latarnia
    i moja polarna dziewczyna

    dalej już nic"

    ...ciekawy

    · Zgłoś · 9 lat
  • Mi Lo
    romantyk, cy cuś?
    ;-)

    · Zgłoś · 9 lat
  • Jarosław Baprawski
    ..Miło mi ..Pozdrawiam!!!..:)

    · Zgłoś · 9 lat