najwięcej w życiu
to się płaci
za to czego się
nie zrobiło
mówiąc wprost
płaci się
za czyjąś głupotę
bo za swoją
to tak nie boli
ani swojej się
rozpamiętuje
a może nawet
swojej głupoty
nie widzi się wcale
P.S.
a kto wie czy
nie ma tak że
czego się nie
widzi to tego
nie ma wcale