Literatura

A(l)bo taki jestem głupi (wiersz)

abojawiem

Mam dla kogo,

a nawet dzięki komu żyć.

I więcej już chyba

nie mam, ani mogę mieć.

 

Spotkałem przecież

jednego sprawiedliwego. 

Kto by pomyślał -

człowieka między ludźmi.


przysłano: 15 lipca 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca