A(l)bo taki jestem głupi

abojawiem

Mam dla kogo,

a nawet dzięki komu żyć.

I więcej już chyba

nie mam, ani mogę mieć.

 

Spotkałem przecież

jednego sprawiedliwego. 

Kto by pomyślał -

człowieka między ludźmi.

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 15 lipca 2015