Postawiłem

abojawiem

Postawiłem -

diabli wiedzą

dlaczego tyle

na siebie.

 

I co ja tu

jeszcze robię

kiedy zrobić

nic nie mogę. 

 

Ale nie dla tego

kto jak gdyby

nigdy nic

wierzy we mnie.

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 15 lipca 2015