Literatura

Sam już nie wiem (wiersz)

abojawiem

Sam już nie wiem,

czy to dobrze, czy źle,

żeby (czym wcześniej,

tym lepiej)

nie usłyszeć złego słowa

(chociaż same złe słowa,

to chyba jeszcze gorzej).

Ale wiem, że nagle

można zostać na lodzie

bez łyżew.

I ból dupy i głowy

i droga prosta i szara

ma swój koloryt.


przysłano: 15 lipca 2015 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca