moment

Lucky Person

not exist

Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 15 lipca 2015
anonim
  • Mithril
    "To wszystko co wiem

    to wszystko co czuję zostało i jest wspomnieniem
    o tobie i wiesz że decyzja zapadła w twojej głowie
    wbrew mnie ale

    w zgodzie z logiką wydarzeń

    (...) trudno nazwać ją niemądrą
    (...) trudno >też< nazwać jedynym wyborem

    Była szansa
    wiem jedna {na} milion że uda się spleść niesplecione w całość
    nic co powiem nie będzie mądrzejsze od milczenia
    ale ty nie musisz stosować się do tego co podpowiada (...)
    logika

    bądź sobą i zadbaj o komfort własnego ja i daj mi do cholery spać

    Jest tyle dziwek w okolicy (a)le żadna nie pachnie tak jak ty
    (w)ięc daj mi spać tysiąc razy (m)oże znajdę ramiona podobne
    do twoich (a) teraz odchodzę choć to dla mnie >trudne< nie krzyczę
    (o)dchodzę i mówię do siebie (g)ood bye

    ciebie przecież nie ma"


    * * * * * * * * *

    nie przyłożyłeś się do intrapsychicznej "relacji", która sprzyja wykładni komfortu czytania/odbioru; w ostatniej nic niedająca majuskuła każdego wersu i nieszczęsna kropka w "finale"

    tekst jest dobry - tylko poprzez pewne uporządkowania należałoby dać mu szansę zaistnienia... "ciekawością"

    · Zgłoś · 9 lat
  • szanta - Edyta Ślączka-Poskrobko
    Mithril Miauczenie zrozpaczonego kota. Mithril, tym razem jakiś łagodny jesteś. Choryś czy co? ;)

    · Zgłoś · 9 lat