rozpaczliwy hedonista

Druid777sg

opisywanie codziennego bycia kimś tam
fałszywa skromność, że rajcuje każda chwila, zwyczajna
pierdolenie - brzydkie słowo

w życiu trzeba szukać płomieni - myślę
trzeba stąpać po krawędzi noża, trzeba z niej zlizywać krew
każda chwila jest ważna, która ma sens
nie dać się zaprogramować, mieć kontrolę - szaleństwo

chcę by znalazła mnie miłość - chcę oszaleć
chcę też poukładanych klocków na stole
chcę wszystko

 

Druid777sg
Druid777sg
Wiersz · 18 lipca 2015
anonim