Pirania

Jarosław Baprawski

powiedziała

Heniek

 

porozmawiajmy jak dorośli

 

to może chodźmy do stodoły

 

uśmiechnęła się

 

a nie możesz tak zwyczajnie

rzucić mnie na trawę

i wyturlać

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 19 lipca 2015
anonim