w nazaretańskiej batalii ze śmiercią

Jarosław Baprawski

jeżeli nie miałem wyboru

w kimkolwiek być prawdą

 

to na pewno pozostając wierny

 

jedną nogą przy Jezusie

a drugą przy synu cieśli

 

wygrałem poezją

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 20 lipca 2015
anonim
  • Kuba Nowakowski
    Najpierw stwierdziłem, że ślizgasz się po maśle. Ach, ten pośpiech. Jest przecież różnica między Jezusem, a snyem cieśli - przynajmniej taka być może.

    · Zgłoś · 9 lat
  • Jarosław Baprawski
    ...znaczna..:)

    · Zgłoś · 9 lat
Usunięto 1 komentarz