Pentalog

Witold Szwedkowski

 

- Co robisz?


- Czytam,
  naparzam drugą kawę,
  robię trzeci wzorek,
  czwarte pranie,
  a po piąte
  marzę.


- O czym?


- O kim.

Witold Szwedkowski
Witold Szwedkowski
Wiersz · 23 lipca 2015
anonim