Przydatność do spożycia

Alex Gregor

Oddałem dziś krew
do plastikowego kubka.
Wręczę jej go, ona zaś
wstawi mój kubek do
lodówki, gdzie znajdzie
swe miejsce pośród
wielu innych kubków.

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
Alex Gregor
Alex Gregor
Wiersz · 24 lipca 2015
anonim