stan

Lucky Person

właśnie spadam

bezłapnie

ale głownie

niczego nie chcąc 

składać w

całości

zetknę się

nie odbiję

zakleszczę

jeśli zmieszczę w

szczelinę

nadymam i 

pęknę

jeśli nie zdeathnę

nie wiem

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 25 lipca 2015
anonim