co mogę czuć
gdy widni się noc
a moje ćmy mają ochotę
na harce z podsufitnych żądz
obyczajnie jest zero zabitych
i nie myślę która
spłonie
pierwsza bliżej brzegu
czy może tamta
od serca
biorę mi najbliższą
wkładam do ust
i smakuje
od zawsze
odkąd pamiętam
parę klapsów też
dyscyplinuje
wpływy
teściowej