tresura poety

Agata Wąż

skończmy już

tę bitwę na słowa

ile można

trzaskać się wierszem

po twarzy

 

co mogło być

zdechło nie będzie

żałosny poeto

niepoprawnych

marzeń

 

wciśnij kaganiec

na zbity pysk

milcz

uschnij z pragnienia

kropli wrażeń

 

nie wyj

waruj

czasem śpij

a nawet żyj

rób co dziwka

każe

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 6 głosów
Agata Wąż
Agata Wąż
Wiersz · 26 lipca 2015
anonim