Ja

Alex Gregor

nie jestem nikim szczególnym

fakt, że potrafię to przyznać
czyni mnie cholernie wyjątkowym

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 3 głosy
Alex Gregor
Alex Gregor
Wiersz · 27 lipca 2015
anonim