Koniec

Alex Gregor

Najbardziej
nienawidzę
niekończących
się
zakończeń

 

Proszę sobie
wyobrazić
że darują obywatelowi
prosty koniec

 

Teraz ten koniec
rozkładają
w
ratach

 

Koniec cz. 1
Koniec część II

 

i
tak
dalej

 

Koniec
wciąż
trwa.

Alex Gregor
Alex Gregor
Wiersz · 29 lipca 2015
anonim