pod małosolnym ogórkiem II

Jarosław Baprawski

gdy trzeci raz upadł

pod ciężarem rozlania

 

powiedziałem do niego

Mistrzu

 

Wstawaj kurwa twoja mać

Ludzie na ciebie patrzą

a i Matka zaraz wpadnie

sławić twoje pochodzenie

 

nie reagował na doping

więc wziąłem zwłoki

na ramiona

 

i w zgiełku pospólstwa

wyniosłem poza cień

 

jego potęgi

Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 30 lipca 2015
anonim