HINDENBURG

Jakint

Kolejny album do kolekcji. Liczba 487 staje się

magiczna za sprawą Badly Drawn Boy.

 

Tylko ja słucham. Tylko ja słyszę. Tylko po nic.

Jak z zakupem telewizora bo w starym wypaliło piksle.

 

Cóż z tego skoro matryca roku przekazuje obraz

w którym Lis na żywo ma zepsute zęby. 

 

Paralelizm. Nowe jak i stare. Moje twoje nigdy

tak samo rozczytane. Moizm.

 

 

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Jakint
Jakint
Wiersz · 2 sierpnia 2015
anonim
  • Jakint
    Dzięki za dobre słowo. 487 to ilość płyt które walają się w moim lokum. Co do kłamców... szkoda strzępić. :)

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Mithril
    no proszę - hindenburg (reaktywacja)
    ...cyferki dla mnie enigmatyczne, ale kwalitatywnie czytało się bardzo dobrze
    a lis, to stary kłamca :-)

    · Zgłoś · 9 lat temu