luz z pojęciami

slavic player

 

wypuścił brodę ze wstydu

teraz ona chodzi po twarzy z grzebieniem

 

przestał liczyć akweny w puszkach

i pływa w piwie kiedy chce

 

nie sprzątnął w pokoju chaosów

i nadal w nim harmonia

 

pogodził się z wierszem

dostępuje wbohemewstąpienia

 

slavic player
slavic player
Wiersz · 4 sierpnia 2015
anonim