Brak kontroli

Alex Gregor

Panie, musisz tu mocno

trzymać

nie puszczać!

To nie pojedzie samo, tu

trzeba

uważać!

 

Wiedzieć, kiedy przyspieszyć

a kiedy zwolnić, zatrzymać

 

Nie wolno puścić kierownicy

powiedzieć sobie:

„Ach, jakoś to będzie!”

Alex Gregor
Alex Gregor
Wiersz · 4 sierpnia 2015
anonim